Personeelszaken PZ

Intercedent Uitzendbureau MBO4

Human Resources HR
Medewerker Personeelszaken MPZ
Mederwerker personeelszaken MPZDe medewerker personeelszaken – ook wel P&O- of HR-medewerker genoemd - fungeert u als spin in het web van de personeelsafdeling. U ondersteunt in deze uitdagende functie de P&O-manager, werkt de CAO en bedrijfsregelingen uit, verzorgt de loonadministratie en maakt rapportages op personeelsgebied. Daarnaast begeleidt u stagiaires, regelt jubilea en andere bijzondere gelegenheden. Kortom, een zeer afwisselende job! Met het volgen van deze opleiding verkrijgt u veel praktische kennis.

- MPZ in 3 maanden;
- Examinering door de Associatie voor Praktijkexamens;
- MPZ is inclusief de opleiding Basiskennis
  Loonadministratie BKL;
- Geeft vrijstelling binnen de opleiding MBO4 Human
   Resources;
- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;
- Gemotiveerde medestudenten en praktijkdocenten;
- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt U het verschil !

Collegeprogramma
- Module: BKL Loonheffingen;
- Module: BKL Arbeidsrecht en Sociale zekerheid;
- Module: Personeel, Organisatie, Communicatie.

Loonheffingen
Met het succesvol afronden van de module Loonheffingen verkrijgt u kennis van loonadministratie, loonbelastingtabellen en loonaangifte. Ook zaken zoals de werkkostenregeling, loonheffing en voorlopige aanslag inkomstenbelasting zijn aan bod gekomen.

Arbeidsrecht en Sociale zekerheid
Van CAO-regelgeving en sociale zekerheid tot arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Als (toekomstig) personeelsfunctionaris of salarisadministrateur is kennis rondom arbeidsrecht en sociale zekerheid een waardevolle aanvulling voor uw cv en voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Personeel, Organisatie, Communicatie
Voor een personeels- of loonfunctionaris is Personeel, organisatie & communicatie een zeer nuttige aanvulling op de cv. U hebt kennis in huis op het gebied van loopbaanontwikkeling, personeelsplanning en diverse communicatie- en informatievormen. U snapt de relatie tussen het management en personeelszaken. U weet welke instrumenten u kunt inzetten en u hebt kennis van werving en selectie. Interne communicatie is voor een personeelsfunctionaris van groot belang, en ook op dit gebied komt u beslagen ten ijs.
Middag-avond-studievariant:
11 dagen (ochtend en middag), 13.30-20.50 uur.

Start: De opleiding is modulair opgebouwd. U kunt de modules los van elkaar volgen. U kunt starten op elk moment dat er een nieuwe module start. Tussentijdse instroom is dus mogelijk.

- donderdag 4 oktober 2018
- donderdag 15 november 2018
- donderdag 13 december 2018
- donderdag 7 maart 2019
- donderdag 11 april 2019
- donderdag 6 juni 2019

Zie collegerooster 2018-2019

Tijdsinvestering
Voor elk college-uur staat ook een uur voorbereiding / huiswerk. Dit staat los van de studietijd ter voorbereiding op het tentamen.

Collegelocatie

De opleiding wordt verzorgd op MBO3 / havo 4 niveau.

U kunt deelnemen aan de Kronenburgh tentamens als examentraining. Een behaald certificaat geeft vrijstelling binnen onze opleiding MBO4 Personele en Salariële Economie.

U doet online examen bij Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. U verzorgt zelf de aanmelding voor dit examen.

De vervolgopleiding is Praktijkdiploma Loonadministratie PDL of de beroeps- of deeltijd MBO4 opleiding Personele en Salariële Economie van het Kronenburgh Business College.

Opleidingsinvestering

Module I: BKL € 650,-
Module II: POC € 375,-
Compleet: BKL + POC € 1.025,-

Goed om te weten:
- Geen arrangementskosten;
- Geen tentamenkosten (Kronenburgh);
- Inclusief tentamentraining.

- Studiemateriaal MPZ: Kijk bij Studystore voor de actuele kosten. Het is mogelijk dat aanvullende materiaalkosten in rekening worden gebracht.

- Extern examen MPZ: Kijk bij Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens voor de actuele kosten.

- U brengt zelf een laptop (wifi-internet) mee naar de werkcolleges. Wij werken met Microsoft Office.

Welkom bij het Kronenburgh Business College